×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

De Royal Christmas Express

Elizabeth neemt de trein naar Sandringham

De Royal Christmas Express

Koningin Elizabeth is donderdag vanuit Londen op de trein gestapt voor een verblijf op Sandringham. De Britse vorstin brengt daar haar kerstvakantie door.


De 92-jarige Elizabeth ging, gekleed in een beige jas met een hoofddoek, aan boord voor een 1 uur en 37 minuten durende reis naar het plaatsje King's Lynn. Ze werd dit jaar tijdens haar treinreis niet vergezeld door de hertog van Edinburgh. Hij zal zich waarschijnlijk binnen enkele dagen bij zijn echtgenote in Sandringham voegen. The Queen zal Kerstmis niet alleen doorbrengen in Norfolk. Net als elk jaar blijven de leden van de koninklijke familie tijdens de feestdagen bij haar. Sandringham is sinds 1862 in particulier bezit van de Britse royals, nadat het door koningin Victoria op verzoek van haar zoon en toekomstige koning, prins Edward, werd gekocht. Hier vandaan bekijkt ze ook haar eerder opgenomen kersttoespraak. Het onderwerp en de kwesties die in de toespraak van dit jaar aan de orde komen, zijn nog niet bekend.

20 december 2018 - 20:39 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties