×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bij een abonnement op Royalty ontvangt u altijd een goede korting of een mooi welkomstgeschenk. Onderstaand een overzicht van onze aanbiedingen van dit moment, zodat u het abonnement kunt kiezen dat bij u past.

Heeft u vragen over het afsluiten van een abonnement, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@royalty-online of 088-133 87 05 (op werkdagen bereikbaar van 09.00-17.00 uur)10x Royalty + Herdenkingsuitgifte voor €39,95

Een jaar lang genieten van Royalty en ontvang een Herdenkingsuitgifte drie Koninginnen der Nederlanden voor maar € 39,95 i.p.v. €99,45

 

 

 

Bestel

 


14 edities Royalty incl. 4x De Oranjes Special voor €44,95

Neem nu een jaarabonnement op Royalty en ontvang 14 edities Royalty incl. 4 x De Oranjes Special met maar liefst 39% korting.

 

 

 

Bestel

 


4 edities Royalty inclusief De Oranjes Special voor €14,95

Neem nu een abonnement op Royalty en ontvang 4 edities inclusief De Oranjes Special voor €14,95 i.p.v. €21,12.

 

 

 

Bestel

 


Prijzen Royalty

Verkoop losse editie: € 4,99
Abonnementsprijzen Nederland:
Jaar (10 nummers): €62,50
Halfjaar: €31,25

Overige landen op aanvraag.

 

Abonnementenservice

Klantenservice Royalty
Vijzelgracht 21-25
1017 HN Amsterdam

Een abonnement geldt voor de opgegeven periode en wordt nadien – behoudens 1 maand opzegtermijn, verlengd voor onbepaalde tijd tegen het dan geldende standaard abonnementstarief. Na verlenging heeft u het recht uw abonnement met in achtneming van 1 maand opzegtermijn te beëindigen. Restitutie van het abonnementsgeld zal binnen 4 weken plaatsvinden op het bij aanvang van het abonnement opgegeven bankrekeningnummer.