×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Harry en Meghan op reis met baby

De oceaan over in het najaar

Harry en Meghan op reis met baby

De baby van prins Harry en Meghan, hertogin van Sussex, maakt zijn of haar eerste reis naar de Verenigde Staten en Canada. Dat verklapt een ingewijde aan het Amerikaanse blad Vanity Fair. Volgens de bron zouden Harry en Meghan, die in het voorjaar hun eerste spruit verwachten, in het najaar de oceaan oversteken mét hun kleine.


Er wordt al langer gefluisterd over een officiële reis van Harry en Meghan naar haar geboorteland. Zo zouden de hertog en hertogin van Sussex volgens geruchten van plan zijn geweest in het voorjaar naar de VS en Canada te vliegen. Omdat Meghan rond die tijd is uitgerekend, worden de reisplannen volgens de ingewijde op de lange baan geschoven. De bron onthult ook dat Meghan hoopt zo lang mogelijk te kunnen blijven werken, tot "vlak voor haar uitgerekende datum", omdat ze zich "fit en goed" voelt. Na haar bevalling zou Meghan van plan zijn een paar maanden verlof te nemen, korter dan gebruikelijk binnen de Britse koninklijke familie. Wanneer Harry en Meghan naar de Verenigde Staten en Canada gaan zou afhangen van haar uitgerekende datum en die is strikt geheim.
19 december 2018 - 07:00 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties