×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Dit wordt Meghan's paleisje

Paar verlaat Kensington Palace

Dit wordt Meghan's paleisje

Prins Harry en zijn zwangere vrouw Meghan gaan begin volgend jaar verhuizen. Nog voor de geboorte van hun eerste kind verruilen ze Kensington Palace voor Frogmore Cottage op het landgoed Windsor, de plaats waar ze elkaar in mei het jawoord gaven.


Kensington Palace heeft aan Britse media bevestigd dat de hertog en hertogin van Sussex in de eerste maanden van het nieuwe jaar hun verhuisdozen pakken. Frogmore Cottage ligt vlakbij Frogmore House, waar Harry en Meghan hun bruiloftsfeest gaven, dat werd bijgewoond door tweehonderd gasten.In een verklaring van Kensington Palace staat: "Windsor is een zeer speciale plaats voor de koninklijke hoogheden. Ze zijn dankbaar dat Windsor hun officiële residentie zal worden." Harry en Meghan houden Kensington Palace wel aan als officieel kantoor.In oktober werd bekend dat Meghan zwanger is. Ze verwacht haar baby in de lente van volgend jaar. Meghan ging na haar verloving met Harry samenwonen in Nottingham Cottage, aan de noordkant van Kensington Palace, waar ook Harry's broer prins William en Catherine met de kinderen wonen. Kensington Palace en het terrein daarvan herbergt ook nog een reeks andere Britse royals. Zo hebben prinses Eugenie en haar verloofde Jack Brooksbank zich er recent gevestigd. Frogmore Cottage moet niet verward worden met Frogmore House, dat er uit ziet als een paleis en waar het mausoleum voor koningin Victoria en haar echtgenoot prins Albert gebouwd is. De cottage is kleiner en ligt in een deel van het landgoed dat niet openbaar is voor het publiek. Het werd vroeger gebruikt als woning van persoonlijke bedienden van het staatshoofd.

24 november 2018 - 15:57 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties