×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Eugenie deelt haar trouwfoto's met de rest van de wereld

Eugenie deelt haar trouwfoto's met de rest van de wereld

Prinses Eugenie heeft zondag, twee dagen na het het huwelijk, samen met Jack de trouwfoto's uitgezocht die ze met de buitenwereld wil delen. Onder de vier beelden ook een foto met haar andere bruidsjurk.


Het bruidspaar koos voor celebrityfotograaf Alex Bramall, die al eerder een fotoshoot met Eugenie had gedaan. Een van de foto's is gemaakt op Royal Lodge in Windsor, het thuis van prins Andrew en zijn ex-vrouw Sarah, Hertogin van York. De foto toont Jack en Eugenie vlak voordat het diner begint. Het paar heeft zich daar omgekleed, Eugenie draagt een avondjurk die door designer Zac Posen is ontworpen. Hij werd geïnspireerd door de schoonheid van Windsor en de omgeving ervan. De witte roos uit het wapen van het Huis York is daarbij op de schouders en achterzijde geborduurd, waarmee de cape is vastgezet. 

Bron: Rick Evers
Foto: Alex Bramall/Royal Family
14 oktober 2018 - 11:18 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties