×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Elizabeth en Philip verlaten Schotland en vliegen terug naar Londen

Elizabeth en Philip verlaten Schotland en vliegen terug naar Londen

De koninklijke standaard kan weer uit de kast worden gehaald op Buckingham Palace en Windsor Castle. Koningin Elizabeth sloot dinsdag haar jaarlijkse verblijf op het landgoed Balmoral in Schotland af en neemt haar intrek weer in Londen, precies op tijd voor de bruiloft van haar kleindochter prinses Eugenie.


Daily Mail publiceerde foto's van het moment dat de 92-jarige koningin Elizabeth in een privéjet stapte op het vliegveld van Aberdeen. Ook haar man prins Philip (97) reisde met haar mee.

Traditiegetrouw doet Elizabeth het in de zomermaanden rustig aan. Na het bezoek van de Amerikaanse president Donald Trump in juli vertrok ze naar Balmoral in Schotland, waar ze gedurende de zomer diverse familieleden ontving. Sinds vorige maand kwam de koningin alweer mondjesmaat in actie. Zo verscheen Elizabeth bij de Highland Games in Braemar en opende ze daar ook een museum.

09 oktober 2018 - 19:28 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties