×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Prinses Beatrice 30 jaar

Prinses Beatrice 30 jaar

De Britse prinses Beatrice is jarig. De oudste dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson (Hertogin van York) is 30 jaar geworden.


De prinses is sinds de geboorte van prins Louis, de jongste zoon van haar neef William, achtste in lijn van troonopvolging. Behalve op officiële gelegenheden heeft ze geen koninklijke verplichtingen. Wel is ze, naast haar baan in het bedrijfsleven, als beschermvrouw betrokken bij verschillende organisaties.

In het nieuwe septembernummer van Vogue, waarin Beatrice wordt geïnterviewd samen met haar zusje Eugenie, praat de prinses over die dubbelrol. Volgens haar is het soms moeilijk om aan de ene kant lid te zijn van de koninklijke familie en aan de andere kant een eigen carrière op te bouwen. "We zijn jonge vrouwen met een persoonlijk leven en een carrière en we zijn ook prinsessen die altijd in de schijnwerpers staan."

De komende maanden zal Beatrice waarschijnlijk in de schaduw staan van haar zusje. Eugenie trouwt op 12 oktober met haar verloofde Jack Brooksbank.

Bron: ANP
Foto: Royal Family
08 augustus 2018 - 11:20 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties