×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Met cadeautjes naar huis

Door Marc van der Linden

Drie staatsbezoeken in één week, dat was al raar toen het bekend werd. Elk land zou ons koningspaar anderhalve dag op bezoek krijgen. Maar toen koningin Máxima afzegde na de onverwachtse dood van haar zusje en koning Willem-Alexander alleen naar Letland, Estland en Litouwen moest, werd het helemaal anders dan anders.

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Prinses Madeleine bevallen van derde kind

Prinses Madeleine bevallen van derde kind

Prinses Madeleine is bevallen van haar derde kind. Dat heeft het Zweedse hof bekendgemaakt. De baby van de dochter van het Zweedse koningspaar en Chris O'Neill kwam in de nacht van donderdag op vrijdag om 00:41 uur ter wereld in het ziekenhuis van Danderyd bij Stockholm.


Het is nog niet bekend of het een jongen of meisje is. Ook de naam van de tiende in lijn van troonsopvolging is nog niet bekendgemaakt.

De prinses is sinds half februari met haar gezin in Zweden omdat ze in haar geboorteland wilde bevallen van haar derde spruit. De driejarige prinses Leonore kwam ter wereld in New York, prins Nicolas zag in juni 2015 het levenslicht in het ziekenhuis van Danderyd.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden
09 maart 2018 - 09:28 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties