×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Frederik en Mary bespreken klimaat en duurzaamheid in Rome

'Het is de laatste dag van het bezoek aan Italië voor Deense kroonprinselijk paar'

Frederik en Mary bespreken klimaat en duurzaamheid in Rome

Kroonprins Frederik en kroonprinses Mary van Denemarken wonen woensdag in Rome een reeks seminars bij over gezondheid, klimaatverandering, water en energie. Ook verstedelijking en duurzame voedselproductie zijn thema's van de seminars waar 36 bedrijven aan deelnemen.


Het Deense kroonprinselijk paar was woensdag op de tweede dag van hun bezoek aan Italië in Villa Miani in Rome. Daar woonden Frederik en Mary de opening bij van de zakelijke promotiebijeenkomst onder de titel 'Italy, we think business."Frederik en Mary blijven tot en met donderdag in Rome. In hun kielzog reizen delegaties uit het bedrijfsleven en de politiek mee, onder wie de Deense ministers van Buitenlandse Zaken en Gezondheidszorg. Doel van de driedaagse reis is de Deens-Italiaanse banden te versterken.
07 november 2018 - 15:13 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties