×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Moederfiguur

Door Marc van der Linden

Het NOS Journaal kwam na de trouwerij van prins Harry en Meghan Markle met allerlei conclusies over hoe de Britse monarchie 'onder leiding' van Meghan zou veranderen. Natuurlijk: het is verfrissend om niet weer een lelieblank meisje aan de arm van haar prins de kerk uit te zien lopen. Maar dat Meghan van gemengde afkomst is, deed mij niets speciaals. Wel dat hij veel zenuwachtiger was dan zij. Harry zat omringd door allerlei mensen die hij zijn leven lang al kent en weet de media als geen…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Koningin Rania trots op afstuderende kroonprins

Koningin Rania trots op afstuderende kroonprins

Koningin Rania van Jordanië kijkt uit naar vrijdag. Dan rondt haar oudste zoon, kroonprins Hussein, zijn training aan de koninklijke militaire academie Sandhurst af.


Rania liet donderdag via Instagram weten uit te kijken naar de Sovereign’s Parade, de traditionele ‘afzwaaiceremonie’ van Sandhurst. De Jordaanse koningin deelde een foto van de 23-jarige Hussein als kind in militair uniform. “Terwijl ik naar deze foto uit 1998 kijk, kijk ik ernaar uit je morgen te zien afstuderen.”

De Jordaanse koning en koningin zijn vrijdag waarschijnlijk niet de enige royals die de Sovereign’s Parade bijwonen. De kans is groot dat ook groothertog Henri van Luxemburg en zijn vrouw Maria Teresa de ceremonie bijwonen. Ook hun zoon, prins Sébastien, werd de afgelopen maanden opgeleid aan Sandhurst.

De militaire academie in het Engelse Camberley is geen onbekend terrein voor koning Abdullah en groothertogin Henri. Beiden volgden ook een opleiding aan Sandhurst, waar veel leden van koninklijke huizen militair werden getraind.

Foto: Instagram Queen Rania
10 augustus 2017 - 11:55 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties