×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Koningin Máxima ziet toekomst duurzaam ondernemen

Waddinxveen komt met toonaangevende initiatieven

Koningin Máxima ziet toekomst duurzaam ondernemen

Koningin Máxima gaat op dinsdag 4 december langs bij Eosta in Waddinxveen. Eosta is winnaar van de Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap van de Koning Willem I Stichting, waarvan de koningin erevoorzitter is.


Tijdens haar bezoek krijgt Máxima meer te horen over het werk van het in 1990 opgerichte Eosta, meldt de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD). De distributeur van biologische groente en fruit is initiatiefnemer van verschillende duurzaamheidscampagnes die consumenten bewust maken van de reële kosten van groente en fruit.Verschillende innovaties worden getoond tijdens een rondleiding. Zo krijgt Máxima het Nature & More traceerbaarheidssysteem te zien, waarmee consumenten via een QR-code op een product toegang krijgen tot de teler, met uitgebreide informatie over de ecologische en sociale impact. Ook praat de koningin met sprekers uit de financiële sector, bedrijfsleven en voedingsindustrie over de waarde-gedreven economie en de ondersteuning hiervan door financiële markten.De Koning Willem I Stichting is in 1958 op initiatief van De Nederlandsche Bank in het leven geroepen door een aantal aan het bedrijfsleven verbonden organisaties. Doel van de stichting is de nationale economie nieuwe impulsen te geven en zo het aanzien van het Nederlandse bedrijfsleven te vergroten. De stichting wordt gesteund door het ministerie van Economische Zaken en het ministerie van Infrastructuur en Milieu.
19 november 2018 - 12:20 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties