×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Koning Willem-Alexander viert honderdjarige hoogovens, Tata Steel in IJmuiden

Koning Willem-Alexander viert honderdjarige hoogovens, Tata Steel in IJmuiden

Koning Willem-Alexander heeft donderdag het startsein gegeven voor de festiviteiten rond honderd jaar Tata Steel in IJmuiden. Hij deed dat door in een grote tent op het terrein een boek open te slaan waarin honderd verhalen van medewerkers, omwonenden, klanten en leveranciers zijn opgetekend.


De koning werd bij het bekende staalbedrijf ontvangen door directievoorzitter Theo Henrar en Han Fischer, CEO van Tata Steel Europa. Voorafgaand aan festiviteiten bracht Willem-Alexander eerst een bezoek aan het Innovation Centre, waar hij in het laboratorium uitleg kreeg over de manier waarop onderzoekers speciale staalsoorten ontwikkelen voor toepassing in auto's.

Tata Steel viert het honderdjarig jubileum uitbundig. Op het terrein is een speciaal festivalterrein aangelegd, waarop een reuzenrad staat, verschillende tenten met muziek en karaoke, een fonteinbar en een tiental foodtrucks. Tot 5 oktober vinden er verschillende evenementen plaats. In totaal worden er zo'n 40.000 gasten verwacht.

Bron: ANP
20 september 2018 - 17:43 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties