×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Pieter-Christiaan en dochter Emma genieten van vuurwerkfestival

Pieter-Christiaan en dochter Emma genieten van vuurwerkfestival

Prins Pieter-Christiaan heeft zaterdagavond met zijn dochter Emma in Scheveningen genoten van het Internationale Vuurwerkfestival. Op sociale media plaatste PC een selfie met zijn dochter en een filmpje van het Scheveningse strand, gezien vanaf het reuzenrad op de pier bij het Kurhaus.


Het over twee weekeinden gehouden vuurwerkfestival bracht tienduizenden belangstellenden naar het strand. Het festival, waaraan acht landen deelnamen, werd uiteindelijk gewonnen door Engeland.

"Nieuwkomer Engeland pakte deze editie uit met originele elementen die nog niet eerder in Scheveningen getoond zijn, had de sterkste opbouw en een zeer goede variatie'', aldus juryvoorzitter Bjorn van Dijl van de stichting die het evenement organiseerde.

Bron: ANP
Foto: Twitter @PCvanOranje
19 augustus 2018 - 09:59 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties