×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Koningspaar 'verbonden' met door bosbranden geteisterd Griekenland

Koningspaar 'verbonden' met door bosbranden geteisterd Griekenland

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben zich via een reactie uitgesproken over de bosbranden in Griekenland, die intussen tientallen doden hebben gekost. Zelf heeft het paar een vakantieverblijf in het land, zij het op geruime afstand.


Door Rick Evers

"De hevige bosbranden in Griekenland hebben veel slachtoffers geëist. Wij leven intens mee met de slachtoffers, hun families en met hen die nog in onzekerheid verkeren over het lot van hun dierbaren," lieten Willem-Alexander en Máxima via Facebook weten. "Wij voelen ons verbonden en in gedachten zijn we bij hen." Het koningspaar heeft sinds 2012 een huis vlakbij het vissersdorpje Kilada, op ruime afstand van de regio Athene waar de branden woeden. Ze komen er vaak meerdere malen per jaar, zowel in de zomervakantie als voor kortere verblijven door het jaar heen met familie en vrienden.

Foto: RVD/PvKatwijk
24 juli 2018 - 11:59 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties