×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Prins Harry en prinses Mabel op aidsconferentie in Amsterdam

Prins Harry en prinses Mabel op aidsconferentie in Amsterdam

In Amsterdam begint maandag AIDS2018, de 22ste internationale conferentie over aids. Wetenschappers, beleidsmakers, politici en ook oud-president van de VS Bill Clinton, prins Harry, prinses Mabel en songfestivalwinnares Conchita Wurst worden verwacht op de omvangrijke bijeenkomst.


Clinton komt vanwege zijn liefdadigheidsorganisatie Clinton Foundation. Harry, de hertog van Sussex, is aanwezig als vertegenwoordiger van zijn eigen stichting Sentebale, die zich al meer dan tien jaar inzet voor kansarme kinderen met hiv in Afrika. Prinses Mabel arriveert naar verwachting als deelneemster aan een mars van activisten tegen hiv, de Towards ZERO Together AIDS-walk.

Ook is er woensdag een fakkeloptocht door de hoofdstad om de aandacht te vestigen op mensen met hiv: Positive Flame. Fakkeldragers zijn patiënten van allerlei leeftijden plus verschillende kopstukken. Donderdag is er verder een sponsorfietstocht om geld te vergaren voor kinderen en aanstaande moeders met hiv en fietsen voor hulpverleners in Zimbabwe.

Het thema van AIDS2018 is 'Breaking Barriers, Building Bridges'.

Bron: ANP
23 juli 2018 - 09:31 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties