×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Koningin Máxima in rouw om zus

Inés dood in appartement gevonden

Koningin Máxima in rouw om zus

Koningin Máxima heeft haar zus Inés vannacht verloren. Ze is levenloos in haar appartement in Buenos Aires gevonden. Inés Zorreguieta werd 33 jaar.


De agenda van de koningin wordt mogelijk leeggeveegd, meldt royaltyverslaggever Rick Evers. De RVD heeft de dood van de zus van koningin Máxima aan hem bevestigd. "Ze is geschokt en aangedaan." Of ze vanavond als gepland bij de opening van het Holland Festival zal zijn, is daarom de vraag.

De RVD houdt nog een slag om de arm als het gaat om de doodsoorzaak: 'vermoedelijk zelfdoding'. Argentijnse media melden dat met grote stelligheid. Van Inés was bekend dat ze in het verleden aan anorexia leed, Argentijnse media spreken ook vooral over depressie. De 33-jarige Inés is door de Argentijnse president Maurico Macri aangesteld als medewerker op de afdeling die zich bezighoudt met de coördinatie van het sociaal beleid van de Argentijnse president Macri. Bij haar benoeming kwam ze in opspraak en rees de vraak of de Koningin ermee te maken had. 
De familie Zorreguieta nam op 8 augustus 2017 afscheid van Jorge Zorreguieta, de vader van Inés en koningin Máxima.

Bron: Rick Evers
07 juni 2018 - 09:52 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties