×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Moederfiguur

Door Marc van der Linden

Het NOS Journaal kwam na de trouwerij van prins Harry en Meghan Markle met allerlei conclusies over hoe de Britse monarchie 'onder leiding' van Meghan zou veranderen. Natuurlijk: het is verfrissend om niet weer een lelieblank meisje aan de arm van haar prins de kerk uit te zien lopen. Maar dat Meghan van gemengde afkomst is, deed mij niets speciaals. Wel dat hij veel zenuwachtiger was dan zij. Harry zat omringd door allerlei mensen die hij zijn leven lang al kent en weet de media als geen…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Pieter van Vollenhoven: 'Feest zit in jarigen'

Pieter van Vollenhoven: 'Feest zit in jarigen'

Pieter van Vollenhoven is maandag 79 jaar geworden. Viel zijn verjaardag tot 2013 samen met Koninginnedag - lange tijd ook de verjaardag van zijn schoonmoeder Juliana - nu heeft de dag een rustiger karakter.


Dat beaamde de jarige ook in een zondag verstuurd bericht op Twitter. "Alle 30 Aprillers maken zich nu gereed voor hun grote feestdag! Geen grote orkesten en luid gezang, geen optochten en extra vlaggen, maar het feest zit in de jarigen zelf! Ja… dat is iets om jaloers op te zijn!!", aldus de professor.

Een van zijn vier zoons verklapte op Koningsdag in Groningen dat er al vooruit wordt gedacht over de viering volgend jaar van de tachtigste verjaardag. Ook eerdere 'kroonjaren' zijn uitbundig gevierd, terwijl Van Vollenhoven in tussenliggende jaren deelde in de festiviteiten voor eerst zijn schoonmoeder en later ook zijn schoonzus koningin Beatrix.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
30 april 2018 - 08:10 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties