×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Máxima: 'Groningen, echt een coole stad'

Máxima: 'Groningen, echt een coole stad'

'Heel veel dank aan Groningen, echt een coole stad', dat zei koningin Máxima vandaag voor de microfoon van de NOS. Zij en haar man, koning Willem-Alexander werden tijdens hun bezoek aan Groningen gevraagd wat ze van het bezoek vinden en hoe ze hun eerste vijf jaar als koning en koningin hebben ervaren.


'Het is een fantastische stad, die de problemen niet onder stoelen of banken steekt', aldus Willem-Alexander, doelend op de problematiek van de aardbevingen door de gaswinning. Hij hoopt op erkenning en veiligheid voor de Groningers en zegt dat hij en zijn vrouw erg meeleven met de gedupeerden.

Máxima zei dat de eerste vijf jaar in functie snel voorbij zijn gegaan en 'dat brengt ons zoveel geluk, te weten wat mensen beweegt en ze aan te moedigen'. De koning voegde daar aan toe dat het een 'feest was om die eerste vijf jaar op deze manier' in Groningen af te sluiten.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden
27 april 2018 - 13:18 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties