×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Koning ontvangt Franse president

Koning ontvangt Franse president

Koning Willem-Alexander heeft gisteravond op Paleis Noordeinde een korte ontmoeting gehad met de Franse president Emmanuel Macron. Die kwam naar Den Haag voor besprekingen met minister-president Mark Rutte ter voorbereiding op de komende Europese top.


Macron werd met militair ceremonieel verwelkomd achter het paleis, waar de volksliederen werden gespeeld en de Franse president de erewacht inspecteerde. Er was één militair minder dan gepland.

Vlak voor de entree van koning en president viel een soldaat met een flinke klap achterover. Hij werd tijdens de ceremonie afgevoerd en moest daarna medische behandeling krijgen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden
22 maart 2018 - 10:10 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties