×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rouw, roem en royalty

Door Marc van der Linden

Als je lid bent van een koninklijke familie weet je dat je niet alles privé kunt houden. Dat is, net als bij andere bekende mensen, de prijs van de roem. Bij een zeer tragische gebeurtenis als de dood van koningin Máxima’s zusje is het geen verrassing dat het in het nieuws komt. Sterker nog, het was de Rijksvoorlichtingsdienst die het bekend maakte. De enorme media-aandacht voor deze intens verdrietige omstandigheden hoort er in onze tijd nu eenmaal bij. Maar wat doet Nederland dat respectvol…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Koning ontvangt Franse president

Koning ontvangt Franse president

Koning Willem-Alexander heeft gisteravond op Paleis Noordeinde een korte ontmoeting gehad met de Franse president Emmanuel Macron. Die kwam naar Den Haag voor besprekingen met minister-president Mark Rutte ter voorbereiding op de komende Europese top.


Macron werd met militair ceremonieel verwelkomd achter het paleis, waar de volksliederen werden gespeeld en de Franse president de erewacht inspecteerde. Er was één militair minder dan gepland.

Vlak voor de entree van koning en president viel een soldaat met een flinke klap achterover. Hij werd tijdens de ceremonie afgevoerd en moest daarna medische behandeling krijgen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden
22 maart 2018 - 10:10 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties