×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Moederfiguur

Door Marc van der Linden

Het NOS Journaal kwam na de trouwerij van prins Harry en Meghan Markle met allerlei conclusies over hoe de Britse monarchie 'onder leiding' van Meghan zou veranderen. Natuurlijk: het is verfrissend om niet weer een lelieblank meisje aan de arm van haar prins de kerk uit te zien lopen. Maar dat Meghan van gemengde afkomst is, deed mij niets speciaals. Wel dat hij veel zenuwachtiger was dan zij. Harry zat omringd door allerlei mensen die hij zijn leven lang al kent en weet de media als geen…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Amalia naar China? WA: "Totaal onzinverhaal"

Koning reageert op 'plannen' oudste dochter

Amalia naar China? WA: "Totaal onzinverhaal"

Amalia heeft geen plannen om in China te gaan studeren. Dat heeft koning Willem-Alexander vrijdagavond verklaard. 'Het is een totaal onzinverhaal'.


Ook de Koning zelf was verbaasd door het vermeende nieuws dat Amalia in China zou gaan studeren. Bij zijn tussenlanding in Parijs, op weg van Zuid-Korea naar Nederland, kwam het nieuws hem ook ter ore. Hij belde Amalia om het te checken, maar ook zij moest er hard om lachen. Willem-Alexander verwijst het 'terug naar de dikke duim' van de verslaggever die het verzonnen heeft.

http://www.royalty-online.nl/monarchie/nl/8354/amalia-naar-china-wa-totaal-onzinverhaal
Foto: RVD
16 februari 2018 - 19:17 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties