×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Amalia naar China? WA: "Totaal onzinverhaal"

Koning reageert op 'plannen' oudste dochter

Amalia naar China? WA: "Totaal onzinverhaal"

Amalia heeft geen plannen om in China te gaan studeren. Dat heeft koning Willem-Alexander vrijdagavond verklaard. 'Het is een totaal onzinverhaal'.


Ook de Koning zelf was verbaasd door het vermeende nieuws dat Amalia in China zou gaan studeren. Bij zijn tussenlanding in Parijs, op weg van Zuid-Korea naar Nederland, kwam het nieuws hem ook ter ore. Hij belde Amalia om het te checken, maar ook zij moest er hard om lachen. Willem-Alexander verwijst het 'terug naar de dikke duim' van de verslaggever die het verzonnen heeft.

http://www.royalty-online.nl/monarchie/nl/8354/amalia-naar-china-wa-totaal-onzinverhaal
Foto: RVD
16 februari 2018 - 19:17 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties