×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Beatrix viert verjaardagsfeest in Amsterdam

Beatrix viert verjaardagsfeest in Amsterdam

Prinses Beatrix geeft vandaag aan het einde van de middag een verjaardagsontvangst voor familie, vrienden en bekenden 'met wie zij in de loop der jaren een bijzondere band heeft opgebouwd', aldus de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD).


De bijeenkomst vindt plaats in het Koninklijk Paleis in Amsterdam en is besloten. Een lijst van genodigden is dan ook niet bekend gemaakt. Media kunnen van een afstand kijken wie er het paleis binnengaan.

Prinses Beatrix werd afgelopen woensdag tachtig jaar. Haar verjaardag vierde ze eveneens in besloten kring, zo berichtte de RVD eerder. Bij kasteel Drakensteyn in Lage Vuursche werden tal van bloemstukken en boeketten afgegeven die in de woorden van de Koninklijke Marechaussee 'zeer op prijs werden gesteld'. De jarige zelf liet zich echter niet zien.

Foto: © RVD
03 februari 2018 - 14:03 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties