×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Glasnost in het paleis

Door Marc van der Linden

Binnenkijken in Paleis Noordeinde, waar op dat moment het Jordaanse koningspaar op bezoek was. Interviews met een lakei, de kok van de koning, beelden van hoe de tafels gedekt worden en uit de bloemisterij van het paleis. En nu blijkt de familie van Máxima, na jarenlang stilzwijgen, onlangs met een journaliste te hebben gesproken.

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Uitnodiging De Wereld Draait Door Beatrix editie

Uitnodiging De Wereld Draait Door Beatrix editie

Voor iedereen die het leuk vindt om zijn of haar kennis over onze prinses Beatrix te delen, geldt de volgende uitnodiging van BNNVARA.


'Graag nodigen wij jullie lezers uit om volgende week woensdag (31-1) aanwezig te zijn bij de DWDD-special! Deze uitzending staat geheel in het teken van de 80-jarige verjaardag van Prinses Beatrix. Tijdens deze uitzending wordt er teruggeblikt met verschillende tafelgasten en wordt er een speciale Prinses Beatrix Quiz gespeeld.
 

Hieronder alle informatie op een rijtje:
 

Locatie: Westergasterrein
Datum: 31 januari 
Tijd aanwezig: 16:30 uur 
Prijs: € 0,- (Normaal 10 euro)
Minimumleeftijd: 16 jaar
 

Er zijn nog een beperkt aantal plekken beschikbaar. Geïnteresseerde lezers kunnen mailen naar publiek@tvtickets.nl'

26 januari 2018 - 14:44 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties