×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Christina wordt weer oma

Dochter Juliana verwacht 2e kindje

Christina wordt weer oma

Prinses Christina wordt voor de vierde keer oma. Haar dochter Juliana is weer zwanger.


Juliana Guillermo is in verwachting van haar tweede kindje zo meldt weekblad Weekend deze week op basis van informatie van hofbronnen. De 34-jarige dochter van prinses Christina was onlangs even in Nederland en toen werd duidelijk dat ze opnieuw in verwachting is. Juliana, die met haar partner in Italië woont, heeft al een zoontje. De naar haar grootmoeder koningin Juliana vernoemde kunstenares leidt een zeer teruggetrokken bestaan en mijdt de publiciteit. Daarin slaagt ze goed, want tot nu is zelfs de naam van haar zoontje, dat in 2014 geboren werd, niet uitgelekt.  Voor prinses Christina, die zowel in Londen als in het Italiaanse Porto Ercole woont, betekent Juliana’s zwangerschap dat ze voor de vierde keer grootmoeder gaat worden. Via haar oudste zoon Bernardo heeft ze twee kleinkinderen: Isabel Christina (2009) en Julián Jorge (2011). 

25 maart 2016 - 14:03 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties