×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Haags paleisje voor Constantijn en Laurentien

Prinselijk paar lijkt meer tijd in Nederland te willen doorbrengen

Haags paleisje voor Constantijn en Laurentien

Prins Constantijn en prinses Laurentien hebben naar verluidt een pied-à-terre in Den Haag gehuurd. Dat meldt weekblad Weekend in het nieuwste nummer.


De woning ligt op loopafstand van Paleis Noordeinde in het centrum van Den Haag. Hoewel de makelaar van het bewuste appartement niet wil zeggen aan wie hij het verhuurd heeft, bevestigen buren dat zij prins Constantijn en prinses Laurentien er de afgelopen tijd regelmatig hebben gezien. Ook staat er geregeld een auto met AA-kenteken te wachten.

Het appartement in het historische pand is een prachtig klein stadspaleisje, bestaande uit souterrain en bel-etage in het hartje van het historisch centrum, direct achter het Noordeinde, met een fraai aangelegde tuin van circa 150 m2 op het zuidwesten.

Prins Constantijn en zijn gezin hebben een eigen plek in Den Haag nodig nu Paleis Huis ten Bosch verbouwd gaat worden. Voorheen konden zij gebruik maken van de vroegere woning van de intendant van het paleis. Nu het paleis en de paleistuin volledig op de schop gaan, moesten ze op zoek naar een ander, tijdelijk adres.

Bekijk hier foto's van het appartement, met daarin de meubels van de vorige huurder.

Foto: BuzzR
17 oktober 2014 - 17:00 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties