×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kerstcadeaus verkopen

Door Marc van der Linden

Aan het Engelse hof worden tradities lang in stand gehouden. Een van die tradities is dat de Engelse koningin haar honderden personeelsleden met kerst persoonlijk een geschenk overhandigt. Dat was lange tijd een heel gedoe, want de ontvanger moest aangeven wat hij of zij wilde hebben en dat moest dan gekocht worden. Zo’n twintig jaar geleden besloot Elizabeth het roer om te gooien. Ze liet vanaf toen elk jaar een speciaal cadeau maken dat alleen aan het personeel gegeven werd en daardoor zeer…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Willem-Alexander opent Brains Unlimited

Eerste publieke optreden na herfstvakantie

Willem-Alexander opent Brains Unlimited

Koning Willem-Alexander heeft dinsdag op de Maastricht Health Campus het scannerlab Brains Unlimited geopend. Daar doen wetenschappers onderzoek naar onder meer de ziekte van Alzheimer, epilepsie en de ziekte van Parkinson.


In het nieuwe gebouw op de Health Campus bevinden zich drie MRI-scanners. De grootste, waarvan er slechts vijf op de wereld zijn, heeft een ultrahoog magneetveld en kan op microscopisch niveau waarnemen wat zich in het hoofd van de patiënt afspeelt.

De opening van het scannerlab was het eerste publieke optreden van Willem-Alexander na de herfstvakantie.

29 oktober 2013 - 12:44 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties