×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kreeg Nederland glamour door Máxima?

Door Marc van der Linden

Iedereen in Nederland zal zeggen dat het Nederlandse hof door Máxima glamour heeft gekregen. Het is zeker zo dat de echtgenote van koning Willem-Alexander iets heeft toegevoegd aan het koningshuis vanaf het moment dat in maart 2001 de verloving werd aangekondigd. Toen heeft ze zich volledig aan Nederland overgegeven en inmiddels is Máxima ons beste visitekaartje.

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Willem-Alexander opent Brains Unlimited

Eerste publieke optreden na herfstvakantie

Willem-Alexander opent Brains Unlimited

Koning Willem-Alexander heeft dinsdag op de Maastricht Health Campus het scannerlab Brains Unlimited geopend. Daar doen wetenschappers onderzoek naar onder meer de ziekte van Alzheimer, epilepsie en de ziekte van Parkinson.


In het nieuwe gebouw op de Health Campus bevinden zich drie MRI-scanners. De grootste, waarvan er slechts vijf op de wereld zijn, heeft een ultrahoog magneetveld en kan op microscopisch niveau waarnemen wat zich in het hoofd van de patiënt afspeelt.

De opening van het scannerlab was het eerste publieke optreden van Willem-Alexander na de herfstvakantie.

29 oktober 2013 - 12:44 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties