×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

WA houdt van gadgets

Door Marc van der Linden

Misschien kent u het woord in de kop boven dit stuk niet eens. Gadgets is de verzamelnaam voor technische snufjes die het leven moeten verbeteren of leuker kunnen maken. En onze koning is daar dol op.

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Filip legt krans in Luik

Tijdens herdenking WOI

Filip legt krans in Luik

Koning Filip heeft aan het einde van de herdenking van de Eerste Wereldoorlog een krans gelegd. Deze bestond uit bloemen die er door de eregasten in waren gestoken.


De plechtigheid werd afgesloten met het blazen van de Last Post, een eerbetoon aan gesneuvelden. Daarna liet een meisje een witte ballon op als teken van vrede en verzoening, gevolgd door duizenden andere ballonnen. Ten slotte speelden muziekkorpsen van de Belgische en Duitse strijdkrachten gezamenlijk het Europese volkslied Ode an die Freude en de nationale hymne van België.

De Belgsiche koning gaf tijdens de herdenking een toespraak, net als onder meer prins William die samen met zijn vrouw Catherine naar Luik was afgereisd.

Foto: BuzzR
04 augustus 2014 - 12:34 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties