×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zegt Catherine bezoek Malta af?

  Na nieuws tweede zwangerschap

  Zegt Catherine bezoek Malta af?

  Het nieuws van de tweede zwangerschap van de hertogin van Cambridge is maandag ongetwijfeld met enige schrik ontvangen op het eiland Malta. Daar wordt Catherine op 20 en 21 september verwacht voor de viering van de 50e verjaardag van de onafhankelijkheid. Het is het eerste solo-optreden van de hertogin en de mediabelangstelling is nu al enorm.


  Kensington Palace echter, waar Catherine nu wordt behandeld voor de ernstige ochtendmisselijkheid waarmee haar zwangerschap gepaard gaat, heeft maandag gezegd dat haar publieke optredens van dag tot dag worden bekeken. Er zijn nog twee weken te gaan tot het bezoek aan Malta, maar dat is kort genoeg voor de Maltezen om zich zorgen te maken.

  Zonder de komst van de hertogin is het verjaardagsfeest van de eilandstaat en vroegere Britse kolonie niet hetzelfde. Catherine had deze week ook een aantal publieke optredens op de agenda staan, zoals het bijwonen van het begin van de door prins Harry opgezette Invictus Games in Londen, maar ook daarover is nog geen beslissing genomen.

  8 september 2014 - 14:42