×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William zet dakloze jongeren in het zonnetje

  William zet dakloze jongeren in het zonnetje

  De Britse prins William heeft een feestelijke bijeenkomst georganiseerd voor mensen die zich hebben ingezet voor daklozen. Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Centrepoint Awards, die werd gehouden op Kensington Palace, zette hij zeven jonge mensen in het zonnetje voor hun bijdragen op het gebied van onderwijs, sport en persoonlijke ontwikkeling.


  Ook ontmoette de hertog van Cambridge jongeren die de afgelopen jaren door de stichting zijn ondersteund. Centrepoint is een daklozeninstelling voor tieners tussen de zestien en vijfentwintig jaar waar William beschermheer van is. De organisatie helpt deze jongeren bij het vinden van werk en een veilige verblijfplaats en ondersteunt ze in het aanpakken van lichamelijke en geestelijke gezondheidsproblemen.

  Eerder op de dag verraste William een groep tieners op school toen hij onverwachts deelnam aan een discussie over cyberpesten. Hij vertelde hen dat hij zich soms zorgen maakt over meisjes die willen voldoen aan de onrealistische schoonheidsidealen die online rond gaan. 'Probeer ze niet na te maken of te denken dat dat is hoe je er uit zou moeten zien', gaf hij de jongeren advies. 'Er staat veel onzin online, maak je daar niet druk over'.

  9 februari 2018 - 09:43