×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William spreekt in Zwitserland over natuurbescherming

  Bedreigde dieren en tegengaan illegale stroperij op agenda

  William spreekt in Zwitserland over natuurbescherming

  Prins William is maandagochtend aangekomen in Zwitserland. Daar woont de prins twee besprekingen bij voor United for Wildlife. Hij is de president van de organisatie.


  United for Wildlife is een samenwerking tussen zeven natuurbeschermings-organisaties en de Britse Royal Foundation. Met elkaar zetten de organisaties zich in voor bedreigde dieren en het tegengaan van illegale stroperij. In de ochtend werd gesproken over de illegale handel met de focus op transport. Bij de gesprekken waren dan ook onder anderen vertegenwoordigers van vliegmaatschappijen aanwezig.

  Hierna woont de prins een bijeenkomst bij op het hoofdkantoor van de International Union for Conservation of Nature. Hier zal onder meer worden gepraat over stappen die in de nabije toekomst genomen zullen worden door de organisatie.

  De afspraken van William in Zwitserland zijn weer de eerste voor de prins na de geboorte van zijn dochtertje Charlotte op 2 mei.

  18 mei 2015 - 14:11