×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William met gezin aangekomen in Polen

  William met gezin aangekomen in Polen

  Prins William, zijn vrouw Catherine en hun kinderen prins George en prinses Charlotte zijn maandagmiddag aangekomen in Polen. Even na het middaguur arriveerde het gezin met een privévliegtuig op het vliegveld van Warschau, waar hun vijfdaagse reis door Polen en Duitsland begint.


  Na hun aankomst reden William en Kate direct door naar het presidentieel paleis waar president Andrzej Duda hen van harte welkom heette. Ook zijn vrouw Agata stond klaar om de twee te verwelkomen.

  Later op maandag staat een bezoek aan het Museum van de Opstand van Warschau op het programma. In Polen doen William en Catherine naast de hoofdstad Warschau ook Gdánsk aan. In Duitsland staan Berlijn, Heidelberg en Hamburg op het programma. Naar verwachting vergezellen George en Charlotte hun ouders bij enkele openbare aangelegenheden.

   

  Witaj Polsko! The Duke and Duchess of Cambridge, Prince George and Princess Charlotte arrive in Warsaw for #RoyalTourPoland

  Een bericht gedeeld door Kensington Palace (@kensingtonroyal) op

  17 juli 2017 - 15:35