×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Kate breedlachend gespot in Bradford

  De prins kletste voluit over voetbal

  William en Kate breedlachend gespot in Bradford

  Prins William en zijn vrouw Catherine zijn voor het eerst in bijna twee maanden weer samen op pad.


  De hertog en hertogin van Cambridge lieten zich woensdag zien in Bradford. Ze kwamen weer voor het eerst in het openbaar naar buiten na een rumoerige week na het schokkende nieuws rondom prins Harry en Meghan.

  Geen woord over Harry en Meghan

  Daar was in Bradford niets aan te merken. Het breedlachende koppel werd toegejuicht door enkele honderden belangstellenden die zich rond het Centenary Square hadden verzameld. Over Williams broer en schoonzus Meghan werd voor zover bekend ook niet gesproken.

  LEES OOK:

  Voetbal en milkshakes

  William bracht in gesprek met lokale middenstanders wel zijn geliefde voetbalclub Aston Villa ter sprake. “Arme Tom, het is een verschrikkelijke blessure”, hoorde ITV hem zeggen over keeper Tom Heaton. En over nieuweling Danny Drinkwater had William ook een mening: “Hij heeft meer speeltijd nodig”. “Ik realiseer me opeens dat we over voetbal praten”, merkt hij vervolgens op. Ook maakte het stel een kulfi milkshake in het MyLahore British Asian Kitchen.

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Een bericht gedeeld door The Cambridge Family (@williamandkateofcambridge) op

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Een bericht gedeeld door HELLO! Canada Magazine (@hellocanadamag) op

  Bron: ANP. Beeld: Instagram

  15 januari 2020 - 15:53