×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De foto’s van Amalia

  Door Marc van der Linden

  Wie had gedacht dat onze eigen Tweede Kamer beelden van Amalia in haar vrije tijd zou maken en die ook nog zou uitzenden? Elk tv-programma of ieder tijdschrift zou er boze brieven van de Rijksvoorlichtingsdienst over krijgen of zelfs een rechtszaak van de koning. Maar in het bestuurscentrum van het land, waar men beslist over…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Catherine herdenken Holocaust in Westminster

  75e herdenking

  William en Catherine herdenken Holocaust in Westminster

  Prins William en zijn vrouw Catherine herdenken maandag de 75e verjaardag van de bevrijding van concentratiekamp Auschwitz-Birkenau.


  Op Wereld Holocaustdag woont het koppel de jaarlijkse ceremonie in Westminster bij. William en Catherine praten maandag met overlevenden van de Holocaust en andere genocides. Ook houdt de prins een voordracht.

  LEES OOK:

  Willem-Alexander en Máxima

  Op Wereld Holocaustdag reizen vele andere afgevaardigden van koningshuizen naar de herdenking in Polen. Zo zijn koning Willem-Alexander en Máxima daarbij, stuurt koningin Elizabeth haar schoondochter Camilla en pakken ook het Belgisch koningspaar, de Noorse kroonprins Haakon en de Spaanse koning Felipe het vliegtuig.

  Bron: ANP

  22 januari 2020 - 08:03