×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Catherine diep bezorgd en bedroefd

  83-jarige vrouw aangereden door Cambridges

  William en Catherine diep bezorgd en bedroefd

  William en Catherine vinden het vreselijk dat door een aanrijding met een politieagent uit hun escort maandag een 83-jarige vrouw ernstig gewond is geraakt. Een woordvoerder van het koppel laat aan de BBC weten dat ze “diep bezorgd en bedroefd” zijn door wat er is gebeurd.

  De hertog en hertogin van Cambridge waren van Londen onderweg naar Cambridge toen een de aanrijding met de agent op de motor plaatsvond. De hoogbejaarde Irene moest naar het ziekenhuis en ligt daar in ernstige maar stabiele toestand. “Ze sturen hun beterschapswensen naar Irene en haar familie en zullen contact houden tijdens alle fases in haar herstel.” Het koppel heeft al contact gehad met Irene en hebben haar ook al een bloemetje gestuurd.

  Wat er maandag precies is gebeurd, wordt nog onderzocht. De agent, die zelf niet gewond raakte, werkt mee aan het onderzoek.

  19 juni 2019 - 15:25