×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Catherine confronteren radio-dj

  Om grap Charlotte

  William en Catherine confronteren radio-dj

  De Britse radio-dj Greg James is niet makkelijk weggekomen met een grap die hij maakte over prinses Charlotte.


  James liep laatst namelijk prins William en zijn vrouw Catherine tegen het lijf, en de twee confronteerden hem om het grapje dat hij maakte op de eerste schooldag van het prinsesje. Dat meldt People op basis van uitspraken die James deed in zijn radioprogramma.

  Op de ochtend dat Charlotte voor het eerst naar de privéschool Thomas’s Battersea ging, grapte de radiomaker op BBC 1’s Breakfast with Greg James over het feit dat de prinses de hand van haar lerares moest schudden: “Deze school is zo chique dat je elke dag je leraar een hand moet geven. Zo waren ze niet in mijn tijd. Toen mocht je blij zijn als ze naar je glimlachten.” Een paar weken later trok James naar Kensington Palace voor een radio-evenement en ontmoette William en Catherine. Volgens James spraken die hem meteen aan over zijn opmerking.

  Verdere details over het gesprek kwamen er niet, maar volgens de radio-dj waren ze niet kwaad en liep alles af met een sisser. “Volgens mij zit het allemaal wel goed,” concludeerde hij.

  23 november 2019 - 16:14