×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Catherine avondje uit

  Hertog en hertogin van Cambridge bij Royal Variety Performance

  William en Catherine avondje uit

  De Britse prins William en zijn vrouw Catherine hebben donderdagavond de Royal Variety Performance bijgewoond. De hertog en hertogin van Cambridge vertegenwoordigden koningin Elizabeth.


  Voorafgaand aan de show ontmoette het stel de artiesten die zouden optreden. Catherine schudde onder meer de hand met One Direction-zanger Harry Styles, die de hertogin van Cambridge feliciteerde met haar zwangerschap. ''Ik zei gefeliciteerd met je buik, maar ze had helemaal geen dikke buik'', zei Styles volgens Hello!

  De Royal Variety Performance is een jaarlijks gala-evenement in Londen met optredens van vele bekende sterren. Dit jaar zongen onder anderen Ed Sheeran, Ellie Goulding, Shirley Bassey, Bette Midler en Demi Lovato een nummer. Russell Kane en Jack Whitehall zorgden voor comedy. Komiek Michael McIntyre presenteerde de show.

  De Royal Variety Performance wordt in december uitgezonden op de Britse televisie en wordt vaak gezien als onderdeel van de kerstprogrammering. De show wordt al sinds 1912 georganiseerd en elk jaar is er een Britse royal bij. Normaal gesproken wisselen Elizabeth en prins Charles elkaar af. Dit jaar zou het eigenlijk weer de beurt zijn aan de 'Queen', maar die stuurde haar kleinzoon, voor wie het de eerste keer was dat hij erbij was.

  14 november 2014 - 09:53