×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William, Catherine en Harry naar première Bondfilm Spectre

  In de Royal Albert Hall in Londen

  William, Catherine en Harry naar première Bondfilm Spectre

  Prins William, zijn vrouw Catherine en prins Harry gaan naar de wereldpremière van de nieuwe James Bondfilm Spectre. Dat heeft Kensington Palace woensdag bekendgemaakt.


  De royals maken tijdens de eerste vertoning van de film kennis met de cast en crew van de nieuwe film. The Hollywood Reporter schrijft namelijk dat ook Daniel Craig, Christopher Waltz, Lea Seydoux, Ben Whishaw, Naomie Harris, David Bautista, Monica Bellucci en Ralph Fiennes erbij zijn als de film voor het eerst wordt gedraaid in Londen. Net als regisseur Sam Mendes en producers Michael G. Wilson en Barbara Broccoli.

  De première vindt plaats op 26 oktober in de Royal Albert Hall. In Nederland wordt Spectre op 5 november voor het eerst vertoond.

  16 september 2015 - 14:08