×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William begint vierdaags bezoek aan Japan

  Britse prins haalt banden aan

  William begint vierdaags bezoek aan Japan

  De Britse prins William is donderdag gearriveerd in Tokio. Hij brengt een vierdaags bezoek aan Japan en reist daarna door naar China. Het is de eerste keer dat William de landen aandoet.


  Zijn voornaamste doelen zijn het versterken van de economische banden tussen de beide landen en Groot-Brittannië en het stimuleren van de culturele uitwisseling.

  In Japan ligt de nadruk op de toekomst. Zo lanceert de hertog van Cambridge de Innovation is Great-campagne en bezoekt hij locaties van de Olympische Spelen in 2020. Ook bezoekt de prins het door een aardbeving, tsunami en kernramp getroffen Fukushima.

  Om te beginnen woonde hij donderdag een traditionele theeceremonie bij. Na zijn aankomst in Tokio werd prins William begroet door gouverneur van de stad, Yoichi Masuzoe en veel schoolkinderen in de Hama Rikyu-tuinen.

  26 februari 2015 - 14:04