×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Video: William en Catherine aangekomen in New York

  Hertog en hertogin van Cambridge op driedaags bezoek VS

  Video: William en Catherine aangekomen in New York

  Prins William en zijn zwangere vrouw Catherine zijn aangekomen in New York. Het luxe hotel The Carlyle, waar ze gedurende hun driedaagse bezoek verblijven, verwelkomde het paar met een Britse vlag aan één van de stokken bij de ingang waar normaal gesproken een Amerikaanse vlag aan hangt.


  Ook de beroemde New Yokse wolkenkrabber Empire State Building heeft William en Catherine geëerd, door de top van het gebouw in de kleuren rood, wit en blauw te verlichten. Hoewel de 5 maanden zwangere Catherine volgens de planning tijdens een officieel bezoek aan de beroemde wolkenkrabber dinsdag rust neemt, zou ze haar medewerkers na aankomst hebben laten weten toch graag mee te gaan. Net zoals haar echtgenoot is de hertogin van Cambridge nog nooit in New York geweest.

  Tijd om over hun jetlag heen te komen heeft het stel niet. Zondagavond (plaatselijke tijd) worden ze direct verwacht bij de Amerikaanse stichting Friends Of The Royal Foundation, die de Britse koninklijke familie helpt met hun liefdadigheidsactiviteiten. Maandag bezoekt prins William het Witte Huis in Washington D.C., terwijl Catherine in New York een jeugdcentrum bezoekt. Die avond wonen ze samen een basketbalwedstrijd bij. Dinsdag eindigt het bezoek met een gala-avond ten bate van de Schotse universiteit St. Andrews, waar het koppel elkaar leerde kennen. Daarbij is ook acteur Tom Hanks aanwezig.

  8 december 2014 - 10:14