×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Video: prins Harry toegejuicht door Australiërs

  Aan het eind van trainingsmissie

  Video: prins Harry toegejuicht door Australiërs

  Prins Harry is donderdag bij het Sydney Opera House toegejuicht door een uitzinnige menigte Australiërs.


  Sommigen droegen pamfletten met de tekst Trouw met me Harry, anderen kregen de kans selfies met de prins te maken. Een van de aanwezigen, uitgedost met een kroontje, slaagde erin de prins te verleiden tot een zoen. Op het Twitteraccount van Kensington Palace zijn foto’s en een filmpje te zien van de hartelijke ontvangst, waar Harry de Australiërs erg dankbaar voor is.

  Het zijn voor Harry de laatste dagen in Australië; zaterdag begint hij zijn eerste officiële reis naar Nieuw-Zeeland, te beginnen in de hoofdstad Wellington.

  7 mei 2015 - 09:58