×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Telegraph meldt per ongeluk overlijden prins Philip

  Laatste werkdag, niet laatste dag in leven

  Telegraph meldt per ongeluk overlijden prins Philip

  Wellicht was de webredactie van The Telegraph in de war vanwege de laatste werkdag van prins Philip. Ze verklaarden vanmiddag de 96-jarige echtgenoot van koningin Elizabeth abusievelijk dood.


  Hoewel het bericht voorzien was van allerlei verwijzingen zodat het niet zomaar zou worden geplaatst, gebeurde het toch. Het bericht, dat klaarstond voor het daadwerkelijke moment van overlijden van Philip, stond korte tijd online, maar zorgde toch voor veel ophef. Veel redacties hebben zich voorbereid op dergelijke grote gebeurtenissen, zodat lezers snel geïnformeerd kunnen worden.

  2 augustus 2017 - 14:15