×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Sophie bij Britse militairen in Estland

  Sophie bij Britse militairen in Estland

  Sophie, de gravin van Wessex en schoondochter van koningin Elizabeth, heeft woensdag in Estland een bezoek gebracht aan de legerbasis in Tapa. Daar zijn onder meer Britse en Franse NAVO-troepen gelegerd om de Baltische republiek te beschermen tegen mogelijke dreiging uit buurland Rusland.


  Sophie is erekolonel van het '5th Battalion The Rifles', dat sinds enige tijd in Estland is gehuisvest. De gravin, echtgenote van prins Edward, verscheen in passende outfit bij het bezoek aan de basis: camouflagekleding en legerkistjes.

  Sophie arriveerde dinsdag al in Tallinn, waar ze onder meer werd ontvangen door premier Jüri Ratas en president Kersti Kaljulaid. Ook bezocht de gravin een kleuterschool, waar kinderen met een lichamelijke of geestelijke achterstand naast andere kinderen les krijgen.

  3 mei 2017 - 15:28