×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Singapore verwelkomt prins Charles en Camilla

  Singapore verwelkomt prins Charles en Camilla

  Prins Charles en Camilla zijn dinsdag in Singapore getrakteerd op een officiële welkomstceremonie. De prins van Wales inspecteerde na aankomst de erewacht.


  In het presidentieel paleis Istana volgde een ontmoeting met de recent gekozen president Halimah Yacob van de stadstaat. Ook hadden Charles en Camilla een ontmoeting met premier Lee Hsien Loong en zijn vrouw Ho Ching.

  Daarna legden Charles en Camilla een krans bij het oorlogsmonument. Camilla bracht een bezoek aan een school. Charles en Camilla blijven tot donderdag in Singapore, daarna reizen ze door naar Maleisië, Brunei en India.

  Charles was in 1979 voor het laatst in Singapore, Camilla is er voor het eerst op officieel bezoek.

  31 oktober 2017 - 11:26