×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Queen wint bijna paardenraces

  Magnetic Charm verliest van Thanks Be bij Royal Ascot

  Queen wint bijna paardenraces

  Magnetic Charm, het paard van koningin Elizabeth dat als laatste mocht racen op vrijdag, heeft op een haar na het onderspit moeten delven op de Sandringham Stakes van Royal Ascot. Het paard Thanks Be was net iets sneller en won de race.

  De overwinning van Thanks Be was al speciaal, omdat de bookmakers de kans dat het paard zou winnen laag inschatten. Maar het is de winnende jockey die het opzienbarend maakt: Hayley Turner is pas de tweede vrouwelijke jockey die een overwinning binnensleept op Royal Ascot. Geen enkele vrouw wist bij de paardenraces te winnen sinds dat voor het eerst gebeurde in 1987.

  Toch kan Elizabeth tevreden zijn, want ze neem 16.776 pond mee naar huis als prijzengeld. De eigenaren van het winnende paard verdienden 56.025 pond met het winnen van de race.

  22 juni 2019 - 17:09