×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Beatrice rent voor het goede doel

  Prinses Beatrice rent voor het goede doel

  Prinses Beatrice heeft zaterdag hardgelopen voor het goede doel in het Londense Hyde Park. De 28-jarige prinses was één van de 500 deelneemsters aan de Lady Garden 5K, een prestatieloop van 5 kilometer voor het Silent No More Gynaecological Cancer Fund, meldt People. Deze stichting zet zich in voor vrouwen met baarmoederhalskanker.


  De oudste dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson is uit hetzelfde sportieve hout gesneden als andere leden van het Britse koninklijk huis. Zo speelde haar neef prins Harry op 6 mei een polowedstrijd in Ascot en de dag daarop sloeg hij samen met zijn broer prins William wederom een balletje vanaf een paard voor het goede doel.

  Beatrice heeft eerder onder meer deelgenomen aan de marathon van Londen en ze beklom de Mont Blanc.

  14 mei 2017 - 08:29