×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Beatrice gaat studeren in VS

  Oudste dochter Andrew en Sarah volgt financiële opleiding

  Prinses Beatrice gaat studeren in VS

  Prinses Beatrice, de dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson, volgt een financiële opleiding in de Verenigde Staten. Dat heeft een woordvoerder van de hertogin van York, zoals de titel van ‘Fergie’, nog steeds luidt, bevestigd tegenover de Daily Mail. Andere media hadden al bericht over de verhuizing van Beatrice naar Amerika. Waar de prinses haar opleiding volgt, is niet onthuld.


  Prinses Beatrice (26) is de oudste dochter van Andrew en Sarah. Haar jongere zus prinses Eugenie woont sinds 2013 in New York, waar ze werkt voor een veilinghuis.

  Beatrice, die zelf haar geld moet verdienen, werd eerder dit jaar nog fel bekritiseerd omdat ze alleen maar vakantie zou gaan en niet op zoek zou zijn naar werk nadat ze haar stage bij Sony Pictures had beëindigd.

  De prinses deed dat nadat hackers met succes de computers van Sony waren binnengedrongen en veel interne correspondentie én gegevens over de beloning van Beatrice op straat hadden gegooid.

  25 februari 2015 - 13:24