×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Anne geveld door luchtweginfectie

  Prinses Anne geveld door luchtweginfectie

  Prinses Anne, de enige dochter van de Britse koningin Elizabeth, zit in de lappenmand. De 66-jarige Princess Royal kampt met een luchtwegeninfectie. Op doktersadvies houdt ze rust, liet Buckingham Palace weten aan de Britse media.


  'Op doktersadvies heeft ze al haar verplichtingen van de komende week afgezegd', aldus een woordvoerder van Buckingham Palace. 'Ze rust thuis uit.'

  Anne, een van de meest actieve leden van de Britse koninklijke familie, heeft een aantal verplichtingen af moeten zeggen vanwege de infectie. De prinses werd woensdag onderzocht in het Aberdeen Royal Infirmary, na haar ontslag keerde ze terug naar Balmoral. Koningin Elizabeth en haar man prins Philip verblijven momenteel ook op het Schotse landgoed.

  9 september 2016 - 14:09