×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Anne geveld door luchtweginfectie

  Prinses Anne geveld door luchtweginfectie

  Prinses Anne, de enige dochter van de Britse koningin Elizabeth, zit in de lappenmand. De 66-jarige Princess Royal kampt met een luchtwegeninfectie. Op doktersadvies houdt ze rust, liet Buckingham Palace weten aan de Britse media.


  'Op doktersadvies heeft ze al haar verplichtingen van de komende week afgezegd', aldus een woordvoerder van Buckingham Palace. 'Ze rust thuis uit.'

  Anne, een van de meest actieve leden van de Britse koninklijke familie, heeft een aantal verplichtingen af moeten zeggen vanwege de infectie. De prinses werd woensdag onderzocht in het Aberdeen Royal Infirmary, na haar ontslag keerde ze terug naar Balmoral. Koningin Elizabeth en haar man prins Philip verblijven momenteel ook op het Schotse landgoed.

  9 september 2016 - 14:09