×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William weer op de motor

  Prins William weer op de motor

  De Britse prins William heeft gisteren weer eens een stukje op een motor kunnen rijden. Dat deed hij tijdens een bezoek aan motorfabriek Triumph in Hinckley. De 35-jarige prins trok zijn pak aan en testte voor de deur de nieuwe Triumph Tiger 1200.


  Voor zover bekend rijdt William, die vroeger verschillende motors in zijn bezit had, tegenwoordig nauwelijks motor meer. Hij werd voor het laatst in het openbaar op zijn Ducati gezien vlak voor zijn bruiloft in 2011.

  In 2015 zei Williams vrouw Catherine nog dat de hertog van Cambridge nog wel af en toe reed. 'Het vervult me met afschuw als hij erop uitgaat. Ik ben hartstikke bang', zei ze daarover. Vorig jaar zou William tegen motorcoureur Jonathan Rea hebben gezegd dat hij niet meer rijdt vanwege zijn kinderen.

  Voor William was het als liefhebber dus genieten geblazen tijdens zijn bezoek aan Triumph. Niet alleen mocht hij een testritje maken, hij kreeg ook een rondleiding door de fabriek en sprak er met de technici.

  21 februari 2018 - 09:46