×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William gaat naar China en Japan

  Zwangere Catherine gaat niet mee

  Prins William gaat naar China en Japan

  De geruchten gingen al even, maar nu heeft het Britse Koninklijk Huis het bevestigd: prins William brengt volgend jaar een bezoek aan Japan en China. De prins doet eind februari eerst Japan aan en reist daarna door naar China.


  De hertog van Cambridge verblijft waarschijnlijk in elk land zo'n drie dagen. Tijdens zijn bezoek aan Japan staan er vooral afspraken in Tokio op het programma, maar de prins zal ook naar andere plaatsen afreizen. In China heeft William in ieder geval afspraken in Beijing en in Shanghai. Het exacte programma wordt later pas bekendgemaakt.

  Eerder meldden Britse media al dat William en zijn vrouw door de Chinezen waren uitgenodigd. Catherine gaat waarschijnlijk niet mee naar China en Japan, want de hertogin van Cambridge is tegen die tijd hoogzwanger. Haar naam wordt niet genoemd in het persbericht van het Koninklijk Huis.

  27 november 2014 - 14:18