×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Philip verlaat ziekenhuis

  Prins Philip verlaat ziekenhuis

  De Britse prins Philip heeft donderdag het ziekenhuis verlaten. De 96-jarige echtgenoot van koningin Elizabeth werd dinsdagavond uit voorzorg opgenomen omdat hij een infectie had.


  Buckingham Palace heeft niet bekendgemaakt in welk ziekenhuis de prins lag.

  Door de opname miste Philip de troonrede die zijn vrouw woensdag in het parlement voorlas. Behalve de opening van het parlementaire jaar kon hij ook de paardenraces op het befaamde Royal Ascot niet bijwonen.

  Prins Philip kondigde in mei aan dat hij het na de zomer wat rustiger aan wil gaan doen. Hij zal wat minder vaak in het openbaar verschijnen en zijn werk voor allerlei organisaties waarvan hij beschermheer of voorzitter is, neerleggen.

  22 juni 2017 - 12:31