×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Philip bestgeklede Britse royal

  Tijdschrift GQ plaatst Hertog van Edinburgh hoger dan Harry

  Prins Philip bestgeklede Britse royal

  Prins Philip is de meest stijlvolle man in de Britse koninklijke familie, althans volgens het mannenblad GQ. De echtgenoot van koningin Elizabeth staat op de twaalfde plek in de jaarlijkse lijst van Best-Dressed Men in Britain.


  De hertog van Edinburgh scoort aanmerkelijk beter dan prins Harry, die op de 38e plek staat. Prins Charles, vorig jaar nog zevende, ontbreekt deze keer in de lijst. Dat geldt ook voor de kleine prins George, die vorig jaar een plek kreeg in het overzicht van bestgeklede Britse mannen.

  Bovenaan staat, evenals vorig jaar, acteur Eddie Redmayne. In de top tien staan verder onder anderen David Beckham, Sam Smith en Harry Styles.

  4 januari 2016 - 13:35